Dec 15

Testimonial kursus joomla

Tahniah kepada saudara firdaus, admin joomlamalaysia.org kerana berjaya menganjurkan program yang sangat bermanfaat kepada mereka yang baru menjinakkan diri dengan joomla. Terima kasih kerana menjemput saya sebagai salah seorang daripada fasilitator. Walaupun sudah biasa dengan joomla tetapi banyak juga ilmu baru yang secara tidak langsung saya perolehi. Saya berharap bantuan yang saya berikan kepada peserta sepanjang hari kedua program bermanfaat dan membantu. Lain kali boleh jemput saya lagi :-)berikut adalah petikan daripada laman web joomlamalaysia.org tentang program ini:

13122009345

Kursus membangunkan laman web menggunakan Joomla! Siri 4 telah berjaya dijalankan selama 2 hari. Seramai 21 peserta telah menghadiri kursus ini. Kursus kali ini mempunyai sedikit keistimewaan perbanding dengan kursus yang lepas, kerana peserta yang paling jauh datang ke kursus ini adalah dari labuan, dan peserta paling muda untuk kursus ini, adalah berumur 12 tahun Cool Terima kasih kepada semua yang hadir, semuga sepanjang 2 hari kursus tersebut, dapat memberi sumbangan dan manfaat dalam semua.

Terima Kasih juga kepada fasilitator untuk kursus ini iaitu kepada ezal dan pudin kerana membantu bagi melancarkan lagi kursus ini.

Senarai Peserta :

Nurliana, Muhammad Fikri, Shahril Azmizam, Mohd Khairi, Meor Faizal, Nor Azmir, Rohaini, Mohd Fariz, Mohd Zaki, Hamzah, Jamaluddin, Mohd Aslam, Mohamed Affendi, Faizal Izani, Kartini, Abdul Aziz, Ahmad Salim,Faizura, Zulkifl, Idah, Zulkiefley.

Untuk maklum balas dan testimonial kursus, boleh hantarkan pada ruangan forum :- http://forum.joomlamalaysia.org/index.php?topic=3420.0

Terima Kasih,
Joomla!Malaysia Team

2 comments

    • khairi on December 15, 2009 at 5:26 pm

    akom, ustaz pudin…bagus juga, sy baru try2 develop website. kalu ada masalah/isu sudi2 lah tolong sy. sy amik kesempatan ucapkan tima kasih kpd pengurusan yg telah dgn jayanya menganjurkan kursus joomla tempoh hari.. syabas

  1. salam.. maaf. saya xrecognised khairi.. yg mana satu ye? maklumlah. cuma sehari. tak sempat nak berkenalan dengan semua orang. Apa pun tahniah kerana hadir dan semoga mendapat manfaat dari bengkel tersebut.

Leave a Reply

Your email address will not be published.